Algemene visual algemeen gemeente

In mei vindt dé beweegactie van het 10.000 stappenproject plaats, de grote stappenclash tussen verschillende Vlaamse steden en gemeenten.

Alle inwoners worden opgeroepen om tijdens de maand mei zo veel mogelijk stappen te zetten en die te registeren via de online stappenregistratietool.

Hoe doe je mee?

  1. Registreer je op www.10000stappen.be of installeer de app ‘10.000 stappen’ op je smartphone.
  2. Zoek de groep Arendonk door te klikken op ‘zoek een groep’.
  3. Klik op ‘lid worden’ om lid te worden van de groep Arendonk.
  4. Registreer dagelijks je aantal stappen in de online registratietool.
    1. Je kan dat manueel doen door het aantal stappen handmatig te registreren (eventueel via het stappendagboekje dat je hieronder kan downloaden) op de website of in de app.
    2. Je kan er ook voor kiezen om de app te synchroniseren met je Fitbit, Garmin, Google Fit ... zodat je stappen automatisch geregistreerd worden.
  5. Stap Arendonk mee naar de overwinning!

Problemen met registreren? Op donderdag (18.00 uur tot 20.00 uur) en vrijdag (9.00 uur tot 12.00 uur) kan je terecht bij de dienst vrije tijd voor het aanmaken van je login of voor het registeren van je stappen.

Arendonkse deelnemers komen in aanmerking voor één van de leuke prijzen (3 sportieve waardebonnen t.w.v. 50 euro en een activity tracker).

Organiseer je tijdens de maand mei een beweeginitiatief met jouw vereniging, bedrijf of organisatie? Aarzel niet om de deelnemers aan te zetten om de gezette stappen/beweegminuten van die dag te registeren. Want enkel samen stappen we Arendonk naar de overwinning!

Meer info

www.10000stappen.be