Wil je na een mooie wandeling of fietstocht graag nog wat langer in Arendonk blijven? Dat kan! Je vindt hier een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden in onze gemeente.

B&B Vrijheid 4

Kleinschalige bed & breakfast in het centrum van Arendonk.

In deze voormalige dokterswoning geniet je van het authentieke karakter en staat gezelligheid centraal.

Contact

B&B Vrijheid 4
Vrijheid 4
0474 55 10 71
www.vrijheid4.be

Egelantier

Deze bed and breakfast is gelegen op een rustige locatie omringd door bos en velden. Hier word je ’s morgens wakker met op de achtergrond het geluid van de kraaiende haan of een balkende ezel.

In Egelantier bevinden zich 3 gastenkamers op de 1ste verdieping van de woning. De inrichting van de kamers is geïnspireerd door de Kempense natuur.

Groepen tot 15 personen kunnen overnachten in een authentieke yurt, een Mongoolse, ronde nomadentent.

Contact

Egelantier
Dopheistraat 7
014 71 02 16
www.egelantier.org

De Middelvelden

Op een rustige locatie binnen onze dorpskern ligt B&B De Middelvelden op slechts een boogscheut van industrie Hoge Mauw en de snelweg E34 Eindhoven-Antwerpen.

B&B De Middelvelden heeft 3 gezellige gastenkamers die voorzien zijn van alle basiscomfort. Ideaal voor mensen die graag een thuisgevoel willen als ze van huis zijn.

Contact

B&B De Middelvelden
Middelvelden 34
0495 30 72 79
www.demiddelvelden.be

Het Zolderhuis

Net buiten de dorpskern, met uitzicht op de velden, ligt dit appartement onder de pannen van een pastoriewoning. Industrieterrein Hoge Mauw en de snelweg E34 Eindhoven-Antwerpen liggen er op een boogscheut vandaan.

Het Zolderhuis is een gezellig ingericht appartement dat geschikt is voor 2 personen en beschikt over een aparte slaapkamer en een eigen terras.

Contact

Het Zolderhuis
Berendonk 57
014 67 32 90
www.booking.com/hotel/be/het-zolderhuis

BRUG4

Het oude brugwachtershuisje aan brug 4 is nu fietscafé met tententuin, de ideale omgeving om te overnachten in het groen of even te verpozen en te genieten van de rust aan het water.

De tentenweide verwelkomt backpackers/kampeerders om hun tent op te slaan en gebruik te maken van de sanitaire ruimte. BRUG4 is gelegen in een natuurgebied aan het kanaal, nabij fietsknooppunt 67 en wandelkooppunt 58.

Kamperen doe je er in je eigen tent of in een luxetent aanwezig op het terrein (beperkte huurmogelijkheden). Mobilhomes en caravans zijn in het natuurgebied niet toegelaten en tentkamperen kan enkel in het seizoen.

Contact

BRUG4
Moerenstraat 83
0465 08 91 93
www.brug4.be

B&B Brug 6

B&B Brug 6 is gelegen bij ophaalbrug 6, aan de N118 tussen Arendonk en Ravels. Het bevindt zich in rustig, bosrijk gebied nabij fietsknooppunt 20 en wandelknooppunt 17.

De voormalige brugwachterswoning uit 1899 werd in 2017 gerenoveerd tot een koffiehuis en een B&B met 3 slaapkamers met een gedeelde badkamer. De kamers zijn voorzien van alle gemakken in de sfeer van het 120 jaar oude pand.

Contact

B&B Brug 6
De Lusthoven 36
0467 08 56 67
www.brug6.be

Hytta

Deze uiterst moderne maar gezellige nieuwbouw vakantiewoning is gelegen in een landelijke omgeving en biedt een wijds uitzicht vanuit de eetkamer en vanop het terras.

Hytta is een vakantiewoning voor 10 personen en heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaap- en badkamer toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. In de grote tuin bevindt zich ook een petanquebaan en een afsluitbare fietsberging met 10 oplaadpunten.

Contact

Hytta
Poederstraat 11
0476 21 09 28
www.hytta.be

De Woets

Deze energiezuinige, gezinsvriendelijke vakantiewoning ligt in hartje Kempen, tegen de Nederlandse grens. Het is de ideale uitvalsbasis als je van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt. Je wandelt zo het natuurgebied de Rode Del of de Hoge Vijvers in en fietsroutes passeren bijna voor de deur.

De Woets biedt alle comfort om er met kinderen, familie of vrienden een onvergetelijke tijd van te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op een vlot, aan de kabelbaan, in het bos of in één van de vele binnenspeeltuinen in de nabije omgeving. Er is van alles aanwezig om te ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven, van vuurschaal tot hottub.

Contact

De Woets
Rode Del 67
https://www.dewoets.be/

De Lieshoeve

In de bosrijke omgeving aan de Hoge Vijvers staat deze hoeve die gerenoveerd is met voornamelijk hergebruikte materialen. Wie van een mix van industrieel en vintage houdt, is hier helemaal op zijn plaats.

De Lieshoeve is een vakantiewoning voor 12 personen en heeft 5 slaapkamers, een recreatieruimte en een grote tuin waar zelfs tamme konijntjes vrij rondlopen.

Contact

De Lieshoeve
Mierdseweg 21
+31 (0)6 53 28 39 08
www.delieshoeve.com

De Nachtzwaluw

Deze traditioneel omgebouwde werfkeet sluit volledig aan bij de natuurlijke omgeving waarin hij zich bevindt. Hij staat vlakbij de Wouwershoeve opgesteld en als logé heb je de kans om in de tuin groenten te oogsten, eitjes bij de kippen te halen …

De Nachtzwaluw biedt plaats voor 2 personen en is voorzien van moderne details, zoals verwarming en basis sanitaire voorzieningen om een comfortabel avontuur te waarborgen.

Contact

De Nachtzwaluw
De Lusthoven 58
014 67 00 69
www.talander.be/verhuur

Paalcamping Hoge Vijvers

Paalkamperen is een nieuwe formule voor wie een authentieke, ecovriendelijke en vooral avontuurlijke kampeerbeleving zoekt. De bivakplaats mikt vooral op trekkers.

Op 100 meter van de bivakzone wandel je op het wandelnetwerk Kempens Landgoed, een netwerk van 290 km door de voormalige landerijen van adellijke families, met de gewestbossen van Ravels en Domeinbos Hoge Vijvers in Arendonk als absolute toppers.

Contact

Paalcamping
De Lusthoven
www.natuurenbos.be/bivakzone-hoge-vijvers-arendonk

Camperparking zwembad

Aan het gemeentelijk zwembad (Van Eycklaan 7) zijn 5 camperplaatsen zonder voorzieningen. Bij aankomst moet je je registreren via de ter plaatse aangegeven QR-code, vooraf reserveren is niet mogelijk.

Je mag maximum 48 uur blijven staan en dit volledig gratis. Het openen van de luifel en het plaatsen van een tafel en stoeltjes is toegestaan. Barbecueën is niet toegestaan.

Contact

Toerisme Arendonk
Vrijheid 29
014 40 90 68
toerisme@arendonk.be

Jeugdgroepsverblijven

Uitgebreide info vind je bij: Jeugdgroepsverblijven.