Eigentijds jeugdhuis met jongerencafé, podiumzaal en cinema.

Het jeugdhuis van Arendonk is al sinds 1974 een vaste waarde in het dorp. Door de jaren heen maakte ’t Onkrooid dan ook al veel mee. Ze zaten in zelf gefabriceerde koten, schuurtjes, huizen en zelfs in zeecontainers die ze hadden omgebouwd tot mobiel café.

Sinds de jaren ’90 heeft het jeugdhuis z’n stek in de voormalige cinema Rex. Sinds 2006 werd er gewerkt aan de geluidisolatie en modernisatie van het gebouw. Sinds 2012 zijn die werken volledig achter de rug en heeft onze gemeente een modern en goed uitgerust jeugdhuis.

Een prachtig jongerencafé, polyvalente podiumzaal met balkon, vergaderzaal en zelfs nog steeds een cinemazaal.

Onze jeugdverenigingen hebben er met de zaal van het jeugdhuis ook een ideale fuifplaats bij. Zo mogen ze elk ieder jaar een fuif of optreden organiseren in ’t Onkrooid.

Daarnaast is het jeugdhuis natuurlijk nog steeds een plaats voor ontmoeting, ontdekking, plezier en ontspanning en dat elke week opnieuw.

Iedereen van 16 tot 96 jaar is welkom op vrijdag- en zaterdagavond. Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. Als het niet de decoratie is, dan wel die ene vriend achter de discobar, met z'n band op het podium of gewoon aan de toog!

Meer info

Jeugdhuis 't Onkrooid
Koeistraat 8
https://jeugdhuisonkrooid.be
www.facebook.com/JeugdhuistOnkrooid