AHA-bons zijn Arendonkse cadeaucheques. Prettig om aan iemand te geven, maar nog prettiger om te krijgen!

Je kan met de AHA-bon terecht in tal van Arendonkse handelszaken. De lijst met deelnemende handelaars zit mee in het doosje met de AHA-bon(s) en kan je bekijken op www.ahabon.be.

Een AHA-bon aankopen, kan bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

Heb je als onderneming, handelaar, horecazaak of vrij beroep interesse om de AHA-bons ook in jouw zaak als betaalmiddel te aanvaarden? Klik dan hier.

Eindejaarsactie

Er loopt in december een speciale eindejaarsactie: 10% korting op AHA-bonnen die je aankoopt in december 2020.

Dus, ben je op zoek naar een cadeau voor iemand en weet je niet goed wat? Kom dan in december naar het gemeentehuis en koop AHA-bonnen. Je krijgt dan 10% korting. Bijvoorbeeld: je koopt AHA-bonnen ter waarde van 50 euro, maar je betaalt daarvoor slechts 45 euro. Die bonnen hebben wel hun originele waarde en worden dus gewoon voor die waarde aanvaard door de handelaars.

Met deze actie worden er hopelijk extra veel AHA-bonnen aangekocht en gespendeerd bij de Arendonkse handelaars. De AHA-bonnen aangekocht in december zijn net als anders ook 1 jaar geldig.

De 10% korting loopt in de maand december 2020 en dit tot er voor een totale waarde aan 20 000 euro aan AHA-bonnen verkocht is.

Verkooppunt AHA-bonnen

gemeentehuis
dienst vrije tijd
Vrijheid 29

Openingsuren:
maandag - vrijdag: 9.00 uur - 12.00 uur
donderdag: 18.00 uur - 20.00 uur
(24 en 31 december 's avonds niet open)

Volume aankoop voor ondernemingen

Wil je een groot aantal AHA-bonnen kopen voor je medewerkers, leveranciers of klanten? Gebruik dan het online formulier voor volume aankoop op www.ahabon.be/volume-aankoop.

Op die manier kan je je bonnen bestellen, op het afgesproken tijdstip ophalen in het gemeentehuis en je ontvangt een factuur om ze te betalen. Deze werkwijze is enkel voor ondernemingen.

Ook voor deze bestellingen geldt de 10% korting eindejaarsactie in de maand december 2020 (tot er voor een totale waarde aan 20 000 euro aan AHA-bonnen verkocht is).