Heb jij of heeft jouw vereniging een leuk idee voor de Grabbelpas? Dien je voorstel in, en dan bekijkt de jeugddienst wat er mogelijk is.

  • 1/2 Contactgegevens
  • 2/2 Activiteit

Contactgegevens

Activiteit

Korte omschrijving van wat de activiteit/initiatie zoal kan inhouden.
Onze deelnemers zijn tussen 6 en 15 jaar (meestal opgedeeld in groepen). Voor welke leeftijd is jullie activiteit geschikt?
Het is de bedoeling dat aan de activiteit minimum een 10-tal kinderen kan deelnemen, bij voorkeur is de activiteit geschikt voor 20 deelnemers of meer. Wat is het maximum aantal deelnemers?
Met welke kosten (raming) moeten wij rekening houden voor materialen …
Meestal kunnen we gebruikmaken van speelplaatsen, refters en turnzalen van scholen, eventuele eigen lokalen zullen vermoedelijk ook geschikt zijn. Zijn er speciale voorwaarden aan het lokaal verbonden voor organisatie van deze activiteit (elektriciteit, wasbak ...)? Waar moeten wij voor zorgen?
Ofwel zorgen jullie hier zelf voor ofwel zoeken wij extra begeleiders (gewenst aantal opgeven a.u.b.)
Geef indien mogelijk meerdere data door zodat er nog enige keuze mogelijk is en wij de voor ons meest geschikte datum kunnen kiezen, rekening houdend met andere activiteiten.
Volledig door jullie te bepalen. De meeste activiteiten duren 2 à 3 uur, maar een hele dag is uiteraard ook wel eens interessant. Een andere toffe formule is een aantal sessies gespreid over de dag of een aantal al dan niet aaneensluitende dagen. Bij activiteiten voor kleine groepen is het belangrijk dat de activiteit meerdere keren kan worden georganiseerd.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.