Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau E1-E3 - 19/38ste - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van de gemeente Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen. Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dit is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator Yolanda Verberk: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.

Jobstudenten cafetaria lokaal dienstencentrum

Lokaal dienstencentrum Durgebont is op zoek naar 3 jobstudenten die de cafetaria willen versterken. Werken als jobstudent kan op zaterdag en/of zondag (= individueel te bepalen) vanaf zaterdag 24 oktober 2020 voor een periode van 6 maanden.

Wie? Vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt.

Wanneer? In het weekend tijdens de openingsuren van de cafetaria: zaterdag en/of zondag van 13.00 uur tot +/- 17.00 uur (cafetaria open van 13.30 uur tot 17.00 uur).

Wat? Zelfstandig openen van de cafetaria, bediening van drinken/kleine snacks, afrekenen en samenwerken met vrijwilliger(s) of andere jobstudenten.

Loon? Je verdient 11,68 euro per uur.

Ben jij de geschikte persoon? Bezorg je gegevens dan via ezra.gooskens@arendonk.be of 014 40 10 16.