Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Administratief medewerker financiële dienst

niveau C - 30,4/38ste - vervangingscontract

Functie

Samen met en onder de leiding van de financieel directeur sta je in voor de dagelijkse werking van de financiële dienst en ondersteuning van de boekhouder. We zoeken iemand die zeer punctueel is en graag met cijfers werkt.

Vereisten

Je hebt minimum een diploma van het hoger secundair onderwijs.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 1 865,26 euro (met haardgeld) of 1 818,21 euro (met standplaatstoelage). Het bestuur biedt ook een aantal extralegale voordelen aan, zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Solliciteren?

Je kan de informatiebrochure hieronder downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be.

Je sollicitatiebrief met cv verstuur je uiterlijk op vrijdag 3 februari 2023 naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk, of per mail naar mieke.iemants@arendonk.be. Je kan je sollicitatie ook op de personeelsdienst afgeven tegen ontvangstbewijs, rekening houdend met de uiterste sollicitatiedatum.

Tijdelijk toezichter-kassamedewerker zwembad

niveau D1-D3 - contract van bepaalde duur

Ben je sportief aangelegd en heb je interesse om redder te worden? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je kan al starten als tijdelijk toezichter-kassamedewerker om dan door te groeien naar badmeester-kassamedewerker na het behalen van het hoger reddersdiploma.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met zwembadbeheerder Linda Swennen via 014 67 89 34 of linda.swennen@arendonk.be.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau E1-E3 - 19/38ste - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van lokaal bestuur Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen.

Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dat is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator Yolanda Verberk: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.