Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Deskundige financiën

niveau B - voltijds - contractueel

Functie

Als deskundige financiën sta je in voor het opmaken van de boekhouding, het meerjarenplan, de aanpassing van het meerjarenplan, het toepassen van de gemeentebelastingen en alle andere financiële aangelegenheden van de gemeente Arendonk.

Bij afwezigheid van de financieel directeur sta je mee in voor de organisatie van de financiële dienst.

Vereisten

Je bent minimaal houder van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in één van de volgende studierichtingen:

 • boekhouden-informatica
 • bedrijfsadministratie
 • bedrijfsmanagement:
  • optie bedrijfsadministratie
  • optie boekhouden-accountancy
  • optie boekhouden-fiscaliteit
  • optie openbare administratie
 • bedrijfsbeheer:
  • optie accountancy-fiscaliteit

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 509,94 euro. Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Er wordt een werfreserve voor 3 jaar aangelegd.

Solliciteren?

Je kan hieronder een infobrochure downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mail mieke.iemants@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van diploma’s) moet uiterlijk op vrijdag 5 maart 2021 verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Deskundige onderwijs en buitenschoolse opvang

niveau B - voltijds - contractueel

Functie

Als deskundige onderwijs en buitenschoolse opvang neem je een regisseursrol op en bouw je in samenwerking met de actoren en de bevoegde schepen een goed beleid uit.

Je doet enerzijds aan beleidsvoorbereiding. Maar daarnaast werk je vooral op projectmatige basis aan het verbeteren en creëren van nieuwe kansen en initiatieven met betrekking tot onderwijs en buitenschoolse opvang. Het welzijn van alle kinderen staat daarbij centraal.

Vereisten

Je hebt een bachelordiploma ofwel een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 509,94 euro. Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Er wordt een werfreserve van 3 jaar aangelegd.

Solliciteren?

Je kan hieronder een infobrochure downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 87 of cindy.de.lafaille@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van de diploma’s) moet uiterlijk op vrijdag 12 maart 2021 verstuurd worden naar het vast bureau, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Vrijwilliger gemachtigd opzichter

Wil jij er mee voor zorgen dat onze schoolgaande kinderen veilig op school geraken? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Taakomschrijving

Als lokaal bestuur zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste en geëngageerde vrijwilligers die als gemachtigd opzichter aan de slag willen gaan om op enkele plaatsen in Arendonk de schoolgaande kinderen veilig te laten oversteken.

Locaties: De Daries-Gouwberg · De Daries-Zevenster · Kloosterbaan basisschool Sint-Clara · Kerkstraat basisschool Sint-Jan · Koeistraat-Kerkstraat · Koeistraat-Hovestraat · Schoolstraat-Hovestraat · Voorheide-Pelgrimsplein

Op korte termijn zijn wij op zoek naar iemand aan De Daries-Gouwberg en Kerkstraat basisschool Sint-Jan.

Jouw profiel

 • Je bent bereid een theoretische en praktische opleiding te volgen.
 • Je werkt graag mee aan de veiligheid in onze gemeente.
 • Je bent 18 jaar of ouder.
 • Je bent ’s morgens beschikbaar tijdens de schooldagen van 8.00 uur tot 8.40 uur. Ook een tweewekelijks engagement of enkele dagen per week is bespreekbaar en meer dan welkom.

Wat bieden wij?

 • Eénmalige opleiding gemachtigd opzichter.
 • Verkeersveilige uitrusting: fluojas en C3-bordje.
 • Kleine vrijwilligersvergoeding: 4,10 euro per keer.
 • En ontzettend veel waardering en dankbaarheid van de ouders en kinderen!

Interesse?

Neem contact op met Kristine Nijs via kristine.nijs@arendonk.be of 014 40 90 67.