Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Polyvalente stielman/-vrouw

niveau D1-D3 - voltijds - contractueel

Functie

Als polyvalente stielman/-vrouw zal jouw taak er onder andere uit bestaan om het gemeentelijk patrimonium goed mee te onderhouden en uit te bouwen. Daarom zoeken we een handig en gemotiveerd persoon die van verschillende markten thuis is.

Je vakkennis van onderhouds- en herstellingstechnieken zal je nodig hebben om er mee voor te zorgen dat de gemeentelijke accommodaties, infrastructuur en materieel verzorgd en veilig blijven. Daarnaast kan je ingezet worden om logistieke ondersteuning te bieden aan de gemeentelijke diensten.

Vereisten

  • Voor deze functie heb je geen specifiek diploma nodig, maar voeling met het vakgebied is een absolute must;
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 158,60 euro (inclusief haardvergoeding) of 2 103,18 (inclusief standplaatsvergoeding).

Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Er wordt een werfreserve van 3 jaar aangelegd.

Solliciteren?

Je kan hieronder een infobrochure downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en eventueel een kopie van je diploma's) moet uiterlijk op vrijdag 3 juni 2022 verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau E1-E3 - 19/38ste - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van lokaal bestuur Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen.

Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dat is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator Yolanda Verberk: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.