Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Tijdelijk bibliotheekmedewerker

niveau C1-C3 - 19/38ste - contractueel met een tijdelijk contract

Functie

Samen met de bibliothecaris en de andere medewerkers verzorg je een efficiënte dienstverlening voor de bibliotheekgebruikers. Je staat onder andere in voor het aanbod en de promotie van een evenwichtig boeken- en informatieaanbod en allerlei leesbevorderende en culturele activiteiten.

Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken.

Vereisten

Voor deze functie heb je een diploma van het hoger secundair onderwijs nodig. Zowel mannen als vrouwen kunnen solliciteren.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 1 120,49 euro (met haardvergoeding) of 1 092,22 euro (met standplaatstoelage). Het bestuur biedt ook een aantal extralegale voordelen aan, zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Solliciteren?

Je kan de infobrochure hieronder downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van de diploma's) moet uiterlijk op vrijdag 12 augustus 2022 verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of per mail naar mieke.iemants@arendonk.be. Je kan je sollicitatie ook op de personeelsdienst afgeven tegen ontvangstbewijs, rekening houdend met de uiterste sollicitatiedatum.

Badmeester-kassamedewerker zwembad

niveau D1-D3 - voltijds - contractueel

Functie

Jouw taak bestaat uit het toezicht houden aan het zwembad en instaan voor de organisatie en het geven van zwemlessen aan de scholen. Onder leiding van de zwembadbeheerder verwerk je ook administratie en beheer je de kassa.

Wij zoeken iemand die stipt en discreet is, en zich heel flexibel kan opstellen in het werkrooster.

Vereisten

Voor deze functie heb je het Hoger Reddersbrevet nodig, zowel mannen als vrouwen kunnen solliciteren.

Voor meer info over deze functie kan je contact opnemen met zwembadbeheerder Linda Swennen op 014 67 89 34.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 364,40 euro (met haardvergoeding) of 2 320,95 euro (met standplaatstoelage). Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Er wordt een werfreserve van 3 jaar aangelegd.

Omdat dit een knelpuntberoep is, mag je alle relevante beroepservaring meenemen.

Solliciteren?

Je kan de infobrochure hieronder downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 87 of cindy.de.lafaille@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van de diploma's) moet uiterlijk op maandag 22 augustus 2022 verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

2 medewerkers buitenschoolse kinderopvang (vervangingscontract)

niveau E1-E3 - contractueel met vervangingscontract - startdatum 1 september 2022

Functie

Als medewerker buitenschoolse kinderopvang sta je mee in voor de opvang en begeleiding van kinderen uit het basisonderwijs (van 2,5 tot circa 12 jaar) voor en na school.

Je zal tewerkgesteld worden in GBS Voorheide (13,66/38ste) of GBS Sint-Jan (22/38ste).

Vereisten

Voor deze functie heb je geen specifiek diploma nodig, ervaring met kinderen geniet wel onze voorkeur. Zowel mannen als vrouwen kunnen solliciteren.

Je kan starten op 1 september 2022.

Wat bieden wij?

Voor GBS Voorheide (13,66/38ste prestaties) bedraagt de bruto maandelijkse aanvangswedde aan de huidige index minimum 642,54 euro (met haardtoelage) of 626,02 euro (met standplaatstoelage).

Voor GBS Sint-Jan (22/38ste prestaties) bedraagt de bruto maandelijkse aanvangswedde aan de huidige index minimum 1 030,53 euro (met haardtoelage) of 1 003,98 euro (met standplaatstoelage).

Het bestuur biedt ook een aantal extralegale voordelen aan, zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Solliciteren?

Je kan de infobrochure hieronder downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be.

Je sollicitatiebrief met cv verstuur je uiterlijk op vrijdag 26 augustus 2022 naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk, of per mail naar mieke.iemants@arendonk.be. Je kan je sollicitatie ook op de personeelsdienst afgeven tegen ontvangstbewijs, rekening houdend met de uiterste sollicitatiedatum.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau E1-E3 - 19/38ste - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van lokaal bestuur Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen.

Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dat is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator Yolanda Verberk: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.