Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Badmeester-kassamedewerker (flexi-job)

Voor het zwembad is het lokaal bestuur op zoek naar badmeester-kassamedewerkers in het flexi-jobstatuut.

Functie

Als badmeester sta je in voor de veiligheid in en rond het zwembad. Dat doe je door toezicht te houden, mensen aan te spreken op onveilig gedrag, tussen te komen waar nodig, toepassen van EHBO ...

Als kassamedewerker sta je mee in voor verwerken van de administratie en het beheren van de kassa, onder leiding van de zwembadbeheerder.

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een Hoger Reddersbrevet, afgeleverd door een erkende instantie, en je bent in orde met de wettelijke jaarlijkse bijscholingen.
  • Je hebt een grondige kennis van EHBO, reddings- en reanimatietechnieken en de bijhorende apparatuur.
  • Je bent klantvriendelijk ingesteld.
  • Je werkt graag in teamverband en zorgt samen met je collega’s voor een positieve teamgeest.
  • Je bent flexibel en hebt geen probleem met avond- en weekendwerk.

Voordelen van een flexi-job

  • Je betaalt geen belastingen of sociale bijdragen op deze extra inkomsten. Je brutoloon is gelijk aan je nettoloon.
  • Je bouwt sociale rechten (werkloosheidsuitkering, pensioen, vakantie ...) op.
  • Er is geen limiet op het aantal uren dat je mag werken.
  • Je wordt ingeschreven en uitbetaald via Randstad.

Solliciteren?

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en Hoger Reddersbrevet) moet verstuurd worden naar de personeelsdienst, Vrijheid 29, 2370 Arendonk, per mail bezorgd worden via personeel@arendonk.be of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau D1-D3 - deeltijds - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van lokaal bestuur Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen.

Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dat is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.

Vrijwilliger gemachtigd opzichter

Lokaal bestuur Arendonk is op zoek naar enkele enthousiaste en geëngageerde vrijwilligers die als gemachtigd opzichter aan de slag willen gaan om op enkele plaatsen in Arendonk de schoolgaande kinderen veilig te laten oversteken.

Locaties: De Daries-Gouwberg · De Valken · Kloosterbaan basisschool Sint-Clara · Kerkstraat basisschool de Stip · Koeistraat-Kerkstraat · Koeistraat-Hovestraat · Vrijheid-De Maaskens · De Maaskens · Voorheide-Pelgrimsplein

Wil jij er mee voor zorgen dat onze schoolgaande kinderen veilig op school geraken? Ben je 18 jaar of ouder en ben je op schooldagen ’s morgens beschikbaar van 8.00 uur tot 8.40 uur? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die we zoeken!

Je kan het aantal dagen per week zelf bepalen, of ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel als reserve te staan. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Neem contact op via onderwijs@arendonk.be of 0475 96 01 04.