Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Deskundige onderwijs en buitenschoolse opvang

niveau B - 38/38ste - contractueel

Functie

Als deskundige onderwijs en buitenschoolse opvang neem je een regisseursrol op en bouw je in samenwerking met de actoren en de bevoegde schepen een goed beleid uit.

Je doet enerzijds aan beleidsvoorbereiding. Maar daarnaast werk je vooral op projectmatige basis aan het verbeteren en creëren van nieuwe kansen en initiatieven met betrekking tot onderwijs en buitenschoolse opvang. Het welzijn van alle kinderen staat daarbij centraal.

Vereisten

Je hebt een bachelordiploma ofwel een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.

Wat bieden wij?

De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 509,94 euro. Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding.

Er wordt een werfreserve van 3 jaar aangelegd.

Solliciteren?

Je kan hieronder een infobrochure downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 87 of cindy.de.lafaille@arendonk.be.

Je kandidatuur (inclusief motivatiebrief, cv en kopie van de diploma’s) moet uiterlijk op vrijdag 13 augustus 2021 verstuurd worden naar het vast bureau, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven worden op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.