Wil jij meewerken aan de dienstverlening van lokaal bestuur Arendonk? Hier vind je onze vacatures.

Tijdelijk schoonmaakpersoneel

niveau D1-D3 - 19/38ste - contractueel met vervangingscontract

De poetsdienst van lokaal bestuur Arendonk staat in voor de schoonmaak van de gemeentelijke scholen, het zwembad en andere gemeentelijke gebouwen.

Voor vervangingen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die graag aan de slag willen gaan binnen onze poetsdienst. Dat is dan op basis van een vervangingscontract (tijdelijk contract).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze poetscoördinator: 0474 84 34 73 of poetscoordinator@arendonk.be.

Vrijwilliger gemachtigd opzichter

Lokaal bestuur Arendonk is op zoek naar enkele enthousiaste en geëngageerde vrijwilligers die als gemachtigd opzichter aan de slag willen gaan om op enkele plaatsen in Arendonk de schoolgaande kinderen veilig te laten oversteken.

Locaties: De Daries-Gouwberg · De Valken · Kloosterbaan basisschool Sint-Clara · Kerkstraat basisschool Sint-Jan · Koeistraat-Kerkstraat · Koeistraat-Hovestraat · Vrijheid/De Maaskens · Voorheide-Pelgrimsplein

Wil jij er mee voor zorgen dat onze schoolgaande kinderen veilig op school geraken? Ben je 18 jaar of ouder en ben je op schooldagen ’s morgens beschikbaar van 8.00 uur tot 8.40 uur? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die we zoeken!

Je kan het aantal dagen per week zelf bepalen, of ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel als reserve te staan. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Neem contact op via onderwijs@arendonk.be of 0475 96 01 04.