DSC1205

Door de verstrengde coronamaatregelen was het gemeentebestuur jammer genoeg genoodzaakt om Sinte-Katharina dit jaar helemaal te annuleren.

Om de kinderen toch te voorzien van het nodige Sinte-Katharina snoepgoed, voorziet de gemeente in samenwerking met de 4 basisscholen een leuk én lekker alternatief.

Woont jouw kind in Arendonk maar gaat het niet naar 1 van de 4 Arendonkse basisscholen? Dan mag je van 23 tot en met 30 november 2020 langskomen aan het onthaal van het gemeentehuis en zorgen we ervoor dat ook jouw kind nog iets lekkers ontvangt!

Zorg mee voor licht en zing Sinte-Katharina vanuit je kot op woensdag 25 november

Om Sinte-Katharina toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, roept het gemeentebestuur alle inwoners op om op woensdagavond 25 november tussen 18.00 uur en 20.00 uur een lichtje buiten te zetten. Of het nu een lamp, een kaarsje of een vroege kerstslinger is, maakt niet uit.

Zorg jij mee voor licht die avond? Vergeet dan zeker geen foto te maken van jouw licht en deel het via de website van HLN en/of op sociale media met de hashtags #ZORGVOORLICHT en #2370arendonk.

Hebben jouw kinderen het hele jaar geoefend op het Sinte-Katharina liedje? Laat hen dan op woensdag 25 november om 19.00 uur uit volle borst zingen vanuit de deuropening of de oprit van je eigen huis. Zingen jullie mee?!

Met al die lichtjes en de zingende kinderen maken we er zo toch een mooie avond van, al is het dan in ons kot dit jaar.