Groen Foto Lente Voorjaar Aanbieding Facebook Post

De WAK zet amateurkunsten in de spotlight, voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 organiseert Creatief Arendonk in samenwerking met de cultuurdienst een tentoonstelling in en rond de oude beeldhouwklassen achter de bibliotheek. Vrijetijdskunstenaars uit allerlei disciplines geven er het beste van zichzelf.

Hou je van schilderen, fotograferen, beeldhouwen of beoefen je nog andere beeldende kunst? Dan kan jij samen met andere kunstenaars je werk tentoonstellen. Of ga ter plaatse aan de slag en laat zien hoe jouw werk tot stand komt! Hou je van zingen, dansen, musiceren of acteren voor een publiek? Schrijf je in voor het vrij podium.

Creatief Arendonk en de cultuurdienst willen dit jaar extra inzetten op kinderen en jeugd. Heeft jouw 5-jarige enkele creatieve werkjes waar je trots op bent? Is jouw 14-jarige bedreven in beeldhouwen? Schrijf hen in en laat anderen meegenieten van hun kunst.

Inschrijven

Inschrijven voor de tentoonstelling of het vrij podium kan tot zondag 31 juli 2022 bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

Vanaf 16 jaar bedraagt de deelnameprijs 10 euro.

Helpende handen?

Zin om de handen uit de mouwen te steken voor kunst en Arendonks talent? Helpende handen voor de tentoonstelling zijn steeds welkom!