Visualweb vrouw

De vaccinatiecampagne is volop bezig.

Het merendeel van de mensen uit de zorgsector, de 60-plussers en de risicopatiënten hebben intussen hun eerste vaccin gekregen. Stilaan worden de volgende leeftijdsgroepen (van 60 tot 18 jaar) uitgenodigd voor hun vaccinatie.

Wanneer het jouw beurt is, krijg je een persoonlijke uitnodiging per post van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Daarnaast ontvang je de uitnodiging ook via Mijn Burgerprofiel en/of via je eBox.

Onze inwoners moeten zich laten vaccineren in het vaccinatiecentrum van Weelde Depot.

Wanneer is het mijn beurt?

Veel inwoners kijken reikhalzend uit naar de uitnodiging voor een vaccin. Wil je weten wanneer jij aan de beurt bent? Neem dan een kijkje op www.laatjevaccineren.be/wanneer-word-ik-gevaccineerd-tegen-corona.

Daar kan je je leeftijd ingeven en wordt een simulatie gemaakt wanneer jij jouw uitnodiging mag verwachten en wanneer je je eerste en je eventuele tweede prik krijgt. Deze data zijn afhankelijk van het soort vaccin dat je zal krijgen.

Hou er rekening mee dat dit geschatte termijnen zijn en dus geen definitieve data. Ze geven je enkel een idee over de periode dat jij gevaccineerd zal worden.

Vakantieplannen

Veel inwoners maken stilaan vakantieplannen voor de zomervakantie. De overheid raadt aan om rekening te houden met de data van je vaccinatie en je vakantie daarop af te stemmen.

Dat is nog een extra reden om je op www.laatjevaccineren.be te informeren wanneer jouw vaccins gepland zijn. Zo kan je je vakantieplannen daarop afstemmen.

Meer info

www.laatjevaccineren.be