3

Eind februari startte de aannemer met de grondige renovatie van brug 5 aan Voorheide.

Omwille van de kraanwerken en het vele werfverkeer, blijkt nu dat het noodzakelijk is om de fietsbrug aan de noordzijde af te sluiten.

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, zowel van de mensen op de werf als van het doorgaand fietsverkeer, gebeurt dat vanaf donderdag 9 maart 2023. Fietsverkeer moet vanaf dan in beide richtingen passeren over de brug aan de zuidzijde.

Voorlopig blijft de fietsbrug aan de noordzijde afgesloten tot en met vrijdag 7 april 2023. Daarna evalueren we de situatie en bekijken we of het veilig is om fietsverkeer opnieuw toe te laten.

Om te vermijden dat kleine steentjes van de werken op de fietsbruggen blijven liggen, zal de aannemer ook dagelijks de fietsbruggen proper vegen.

Vragen?

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je steeds terug op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Staat het antwoord op jouw vraag niet in de lijst? Dan kan je contact opnemen met de omgevingsmanager via 0468 03 53 84 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur) of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.

Meer info

Meer informatie vind je op de projectpagina van het Agentschap Wegen en Verkeer. Je kan je daar ook inschrijven op de digitale nieuwsbrief om de laatste updates over de werken steeds in je mailbox te ontvangen.