Ipad homepage

Nadat 2 jaar geleden een nieuw gemeentelijk logo en bijhorende huisstijl werden ontwikkeld, lanceert het lokaal bestuur vandaag ook een gloednieuwe website. De website werd gemaakt door de Arendonkse firma Robarov, die ook het gemeentelijke logo en de huisstijl ontwikkelde en de vorige website van gemeente Arendonk maakte.

De website kreeg een nieuwe en frisse lay-out die helemaal past binnen de gemeentelijke huisstijl. Maar niet alleen het uitzicht van de website werd aangepakt, ook de inhoud kreeg een upgrade. Je vindt er nu zowel de informatie van de gemeente als van het OCMW. De website www.ocmwarendonk.be is dus verleden tijd. Vanaf nu vind je alle informatie terug op deze website.

Via de 4 hoofdmenu’s ‘Leven & welzijn’, ‘Wonen & omgeving’, ‘Vrije tijd’ en ‘Bestuur’ kan je eenvoudig navigeren door de website. Je kan op de homepage ook meteen doorklikken naar de meest populaire pagina’s. Daarnaast is er een uitgebreide zoekfunctie voorzien, die je meteen naar de juiste pagina brengt. Of je gaat via de A-Z index naar de pagina die je nodig hebt.

Dankzij het vernieuwde e-loket kunnen onze inwoners heel wat zaken thuis vanuit hun zetel regelen. Een bouwpremie aanvragen of nadarhekken reserveren voor jouw evenement … het kan allemaal via een eenvoudig formulier op onze website.

De website heeft een zogenaamd ‘responsive design’, wat wil zeggen dat de lay-out zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm: pc, laptop, tablet of smartphone. Voortaan kan je deze website raadplegen van op elk toestel.