Foto LEADER oproep 2 2024 receptie KPO

Op café gaan en tegelijk ontdekken of je kans maakt op financiële middelen? 2 vliegen in 1 klap!

Hoezo, financiële middelen?

Binnen het subsidieprogramma ‘LEADER’ krijgen interessante ideeën die het platteland versterken financiële steun. Ideeën die te maken hebben met levendige dorpen, landbouw en korte keten of het landschap en biodiversiteit.

Heb jij een idee dat jouw dorp of het platteland versterkt? Kom dan langs in het LEADER-café en bespreek met de LEADER-coördinatoren of jouw idee kans maakt op financiële ondersteuning.

Ook als je op zoek bent naar partners om samen te werken of je project mee vorm te geven, moet je in het LEADER-café zijn. Er zijn hapjes en drankjes (anders geen café) om op een informele manier te netwerken.

Wanneer

Het LEADER-café gaat door op dinsdag 18 juni 2024 van 16.00 uur tot 20.00 uur in De Gelegenheid in Balen.

Programma

Je bent welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur, wanneer het jou past. Doorheen de avond staan Miel, Lotte en Kim, de coördinatoren van het subsidieprogramma, klaar voor een gesprek waarin je je idee een eerste keer kan bespreken.

  • 18.00 uur: toelichting subsidieprogramma LEADER
    Is het programma helemaal nieuw voor jou? Kom dan zeker even luisteren naar de toelichting. We vertellen meer over het programma, de te zetten stappen en de thema’s waaronder ideeën kunnen ingediend worden.
  • 18.30 uur tot 20.00 uur: informeel netwerken met lekker hapje en drankje
    De kracht van dit subsidieprogramma? Je ontmoet anderen die net zo enthousiast hun schouders onder hun dorp of platteland willen zetten.

Deelname is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven.

Dit najaar kan je ten laatste op 2 september 2024 je projectidee aanmelden. Bekijk de voorwaarden voor een plattelandsproject op www.leaderprovincieantwerpen.be.

Afbeelding1