Facebook Banner

In tijden van corona bundelen cultuurhuizen en gezelschappen de krachten om jong en oud virtueel te ontroeren en te ontspannen. Het digitale platform Podium Aan Huis presenteert meer dan 40 podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel, voor alle cultuurliefhebbers.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel voor jong en oud. Via dit platform kan iedereen digitaal genieten van straffe podiumvoorstellingen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen tijdelijk dicht zijn. Podiumaanhuis.be stelt heel wat opnames beschikbaar van lopende en afgelopen voorstellingen.

Digitaal cultuuraanbod voor iedereen

Via podiumaanhuis.be kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met podiumkunsten, maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading.

Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door, een welkome afwisseling voor kinderen en hun ouders.

Een greep uit het aanbod

  • Met 'De Tuin van de Walvis' (De Maan) kunnen kinderen online genieten van de prachtige vertelling van Toon Tellegen.
  • 'Along comes Mary' (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58. Een groot succes bij de oudere generatie die de Expo 58 in het echt meemaakte!
  • 'Le Sous Sol' vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van het danstheatergezelschap Peeping Tom, dat in 2002 startte met 'Le Jardin', gevolgd door 'Le Salon' in 2004. Je kan de trilogie nu herbekijken via podiumaanhuis.be.