Sized 2018 teljoorenlekkersdag P Stusz008

Om onze inwoners en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus heeft het gemeentebestuur enkele extra maatregelen genomen.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis sluit de deuren voor vrije inloop. Onze medewerkers blijven wel telefonisch en per mail bereikbaar.

Als je toch echt in het gemeentehuis moet zijn, maak je vooraf een afspraak bij de juiste dienst. Dat kan telefonisch (enkel tijdens de openingsuren) of per mail.

De schuifdeur aan de inkom van het gemeentehuis blijft gesloten. Je kan aan de zijdeur aanbellen, een medewerker zal je via de parlofoon vragen bij welke dienst je een afspraak hebt en je binnenlaten.

In de namiddag zijn de gemeentelijke diensten telefonisch niet bereikbaar. Je kan dan wel nog steeds contact opnemen per mail.

Sociaal Huis

In het Sociaal Huis normaliseert de dienstverlening stapsgewijs vanaf 11 mei. Face-to-facegesprekken met de maatschappelijk assistenten zijn opnieuw mogelijk na afspraak. Er worden de nodige voorzorgen genomen zodat de sociale dienst jou op een veilige manier kan ontvangen. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met het Sociaal Huis via 014 40 10 50.

De Minder Mobielen Centrale rijdt voorlopig niet, dit om onze vrijwillige chauffeurs en de gebruikers te beschermen.

Zwembad

Het zwembad opent opnieuw vanaf woensdag 1 juli 2020, maar wel met heel wat voorzorgsmaatregelen. Alle info daarover vind je hier.

Bibliotheek

De bibliotheek opent opnieuw de deuren vanaf dinsdag 2 juni 2020. Om de heropening veilig te laten verlopen, gelden er wel enkele extra maatregelen.

Meer info hierover vind je op de website van de bib.

Recyclagepark

Het recyclagepark is open onder strikte voorwaarden. Meer informatie daarover vind je hier.