Bremberg

Aannemer Hooyberghs NV start op donderdag 25 juni 2020 met de realisatie van de kelder van het bouwproject Keu’elust in Bremberg.

Vrachtwagens, betonmixers en een hydraulische betonpomp hebben dan regelmatig de volledige breedte van de rijbaan nodig om bekisting en wapening aan te brengen of beton te storten.

Uit veiligheidsoverwegingen wordt daarom het gedeelte Bremberg, gelegen tussen Hovestraat en De Vooruit, afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer tijdens volgende perioden:

  • van donderdag 25 juni t.e.m. woensdag 15 juli 2020, tijdens de werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur;
  • van maandag 3 augustus t.e.m. maandag 7 september 2020, tijdens de werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Voetgangers en fietsers kunnen er nog wel passeren. Fietsers moeten mogelijk afstappen en de stoep gebruiken. Het verkeer wordt omgeleid via Espendonk en Middelvelden.

Om de verkeersveiligheid enigszins te garanderen in Bremberg tijdens de werkzaamheden, wordt het snelheidsregime in de straat beperkt tot maximaal 30 km/u.

Wist je trouwens dat je alle werkzaamheden in Arendonk (en gans Vlaanderen) kan raadplegen op een overzichtelijke kaart? Door hier te klikken kan je specifiek de kaart van Arendonk raadplegen. Alle informatie over werken of manifestaties op het openbaar domein wordt er zo veel mogelijk weergegeven.