De 2-delige informatiereeks over borstvoeding wordt 3 keer per jaar georganiseerd in Arendonk.

Uit onderzoek is gebleken dat moedermelk een aantal grote voordelen heeft die flesvoeding niet kan bieden. Zo is je kindje beter beschermd tegen infecties, omdat borstvoeding antistoffen bevat. Borstvoeding speelt ook een grote rol in de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van je kindje. Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je kindje.

Borstvoeding geven klinkt eenvoudig en dat is het meestal ook, als je weet hoe het werkt en wat je te wachten staat. Een goede voorbereiding door voldoende en juiste informatie helpt je op weg en ondersteunt je keuze voor borstvoeding.

Deze reeks helpt je niet alleen op weg tijdens de eerste weken (avond 1), maar je krijgt ook informatie over afkolven, combinatie borstvoeding met werken en afbouwen (avond 2).

Ook je partner is uiteraard van harte welkom!

Deze reeks gaat 3 keer per jaar door op 2 avonden (om 19.30 uur). Heidi Vervoort van VBBB, Dana Martens, vroedvrouw, en Kathy Dilny, lactatiekundige Kind & Gezin, begeleiden deze avonden.

Hou de nieuwsbrief '2370 in 't kort' en de Facebookpagina's 'Arendonk Gezonde Gemeente’ en 'Opgroeien in Arendonk ǀ Huis van het Kind' in de gaten voor de volgende data!